Konu Bilgileri |
Konu: Kümes Yapım Aşamaları. | Yazar: Tamer Sezen | ||
Okunma: 12527 | Yorum: 8 | |||
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
emeğinize sağlık. kolay gelsin.
Brkp
Elinize sağlık,tabana beton atılınca tamam olur.Bazı yerlere köpük sıkmışsınız,oraları tavuklar yiyecektir, onun için bi çözüm bulmak gerek.Ayrıca hiç pencere yok mu?Güneş girmeyen eve doktor girer!!!
hayırlı olsun kaplamada kullandıgınız ürün betopanmı?
Giden 'O' olsun Terkeden 'Ben' artık zaman hakikatle yüzleşmekten...
(05-25-2016, Saat: 12:20 PM)Abdullah GÖKPINAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık,tabana beton atılınca tamam olur.Bazı yerlere köpük sıkmışsınız,oraları tavuklar yiyecektir, onun için bi çözüm bulmak gerek.Ayrıca hiç pencere yok mu?Güneş girmeyen eve doktor girer!!! saolasın hocam. Köpügün oldugu yere folluk koyarak kapatmayı düşünüyorum veya iyice tıraşlıcaz köpük sadece tahta arasında kalacak. hazır 1-2 pencere var onların gelmesi bekliyoruz ölcülerine göre kesip yerleştircez. (05-25-2016, Saat: 12:27 PM)SERKAN KAPLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hayırlı olsun kaplamada kullandıgınız ürün betopanmı? teşekkürler. evet betopan.
kolay gelsin.
betopanın metre karesını kaça aldınız bide uzerıne toz kırecle sıva yapar gıbı kaplamanızı onerırım betopan cımento ve talas karısımı ıyı bı marka degılse betopanın bı kenarı kırıldıgında ordan dıdıklemeye baslıyorlar bılgınıze sonradan yapmak zorunda kaldım koydekı buyuk kumesı...
Giden 'O' olsun Terkeden 'Ben' artık zaman hakikatle yüzleşmekten...
(05-28-2016, Saat: 12:55 AM)SERKAN KAPLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: betopanın metre karesını kaça aldınız bide uzerıne toz kırecle sıva yapar gıbı kaplamanızı onerırım betopan cımento ve talas karısımı ıyı bı marka degılse betopanın bı kenarı kırıldıgında ordan dıdıklemeye baslıyorlar bılgınıze sonradan yapmak zorunda kaldım koydekı buyuk kumesı... 2,50 - 1,25 boyutlarında betopanlar tane fiyatı 40 tl. kaliteli olduğunu düşünüyorum bakalım bir sorun cıkarsa kireçle sıvama yaparım. teşekkür ederim tavsiyeniz için. | ||||||||||||||||||
|
Kümes Yapım Aşamaları. Konusu Araçları |
Direk Link |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Paylaş |
|