UMARIM BİRGÜN BU GÜZELLİKLERİ GÖRMEK SİZEDE NASİP OLUR....
Konu Bilgileri |
Konu: FETHİYE.... | Yazar: Mustafa AKÇAY | ||
Okunma: 17401 | Yorum: 18 | |||
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
Süper
çok gördüm oraları. Muğladan ayrılmak istiyormuşsunuz....
Isparta/Eğirdir
Mevlanaya sormuşlar:o kadar okursun,o kadar yazarsın neyi bilirsin?Mevlana şu cevabı verir....; Haddimi bilirim...
(02-24-2015, Saat: 11:19 PM)Fevzi ÜNAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Süper FEVZİ BEY SİZİN ADINIZA ÇOK SEVİNDİM. BEĞENMİŞSİNİZDİR UMARIM. NE MUĞLAMDAN GEÇERİM NE FETHİYEMDEN ![]() ![]()
Maşaallah, güzel bir ilçemiz.Gittik,gördük,gezdik ve sevdik.Yine gideceğiz inşaallah.
Gormeyeli Fethiye cok gelismis, cok modern gorunumu var masallah, kelebek vadisi benim kamp alanim her sene 2 defa giderdim, cok oldu gitmeyeli, sessiz sakin sevdigim yerlerden birisidir, paylasim icin tesekkurler Mustafa bey kardesim, .
'bir gün gelir herkes kendi yoluna gider,
her şey nasıl başladıysa öyle biter'... MAİL : emreozcicekci@hotmail.com
bu yazın ordaydım hatta bazı fotolar cektim tam o kelebekler vadisinde
yaşadığım yerdir bir cennet köşesi
(02-26-2015, Saat: 03:13 PM)Emre OZCICEKCI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gormeyeli Fethiye cok gelismis, cok modern gorunumu var masallah, kelebek vadisi benim kamp alanim her sene 2 defa giderdim, cok oldu gitmeyeli, sessiz sakin sevdigim yerlerden birisidir, paylasim icin tesekkurler Mustafa bey kardesim, . emre bey, FETHİYE' mizi beğenmenize sevindim. hergün biraz daha güzelleşiyor. yolunuz bir daha düşerse misafir etmek isterim sizleri, göüşmek dileğiyle. (02-26-2015, Saat: 08:48 PM)Metin AKALP Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaşadığım yerdir bir cennet köşesi metin bey, neresinde oturuyorsunuz?
(02-27-2015, Saat: 12:28 AM)mustafa akçay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çiftlik(02-26-2015, Saat: 03:13 PM)Emre OZCICEKCI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gormeyeli Fethiye cok gelismis, cok modern gorunumu var masallah, kelebek vadisi benim kamp alanim her sene 2 defa giderdim, cok oldu gitmeyeli, sessiz sakin sevdigim yerlerden birisidir, paylasim icin tesekkurler Mustafa bey kardesim, .
Metin Akalp Bey ile aynı yerde yaşamamıza rağmen henüz tanışmak kısmet olmadı.
Umarım birgün olur.
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.
Muğla/Fethiye-Seydikemer : 0532 058 9898
Bende fethiye merkezdeyim. gördüğüm kadarı ile abdullah bey, mustafa bey, ve metin beyle yakınız umarım birgün tanışırız, fethiyeye yem fabrikası kurmak için geldim.
OOOOOOOO Fethiyeli arkadaşlar iyice baskın hale gelmeye başlamış
![]() Allah hoş sohbet edip dost kalabilmeyi nasip etsin...
Rhode Island White, Light Sussex, Splash Blue Laced Wyandotte, Silver Laced Wyandotte, Australorp
Tel:0551 104 74 39
Ben geldim de , kimseyi göremeyince geri döndüm
![]()
Rhode Island White, Light Sussex, Splash Blue Laced Wyandotte, Silver Laced Wyandotte, Australorp
Tel:0551 104 74 39
TUR 2015'te Fethiye - Marmaris etabı, Andre Greipel'in oldu
Ama benim Marmaris'im de bir başkadır yolu düşen buyursun misafirim olsun
![]() ![]()
Light Sussex -- Silver Sussex -- Lavender Wyandotte -- Splash Wyandotte -- Golden Laced Wyandotte -- Partridge Wyandotte -- Pencilled Wyandotte -- Golden Laced Blue Wyandotte
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
FETHİYE.... Konusu Araçları |
Direk Link |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Paylaş |
|