Merhaba,
Kışın özellikle ailemizle haftasonu yapacağımız kahvaltılarda özlediğimiz ve doğal yemek istediğimiz menemen için hazırlık yapmanın zamanı geldi.Bu ayın sonuna kadar (sıcak bölgelerde) yapabiliriz kışlık menemen ve sosumuzu.
Armut(bardak) domates daha etli olduğu için kışlık menemene daha uygun olur.Sos ise yemeklerde salça yerine yada salçayla birlikte (yine dondurucuya koyacağımız fasulye,patlıcan vb) kullanabilir, özellikle makarnalarımıza çok güzel soslar hazırlayabiliriz


Yaklaşık 2 kilo domatesten (yuvarlak yada armut domates farketmez) 1 litrelik büyük kavanozu dolduracak kadar menemen ve sos yapılabilmekte.
Afiyet olsun
Kışın özellikle ailemizle haftasonu yapacağımız kahvaltılarda özlediğimiz ve doğal yemek istediğimiz menemen için hazırlık yapmanın zamanı geldi.Bu ayın sonuna kadar (sıcak bölgelerde) yapabiliriz kışlık menemen ve sosumuzu.
Armut(bardak) domates daha etli olduğu için kışlık menemene daha uygun olur.Sos ise yemeklerde salça yerine yada salçayla birlikte (yine dondurucuya koyacağımız fasulye,patlıcan vb) kullanabilir, özellikle makarnalarımıza çok güzel soslar hazırlayabiliriz



Yaklaşık 2 kilo domatesten (yuvarlak yada armut domates farketmez) 1 litrelik büyük kavanozu dolduracak kadar menemen ve sos yapılabilmekte.
Afiyet olsun