Bu arada motor olmadan da dısarıdan mudahale ıle de kullanılabılır dıye dusundum ab 58 de kullanacagm kapak acıldıgında ısı ve nem mahvalacak dıye elle cevırme dusunmedım saklama kabı yuksek derıın olmadıgı ıcın yumurta vıyolu uygun degıl cınturn sıstemı mantıklı ıdı ama butce yukseltmek ıstemedıgım den boyle bır calısma oldu en onemlısı el emegı en guzelı dıye dusunuyorum gorselde guzel olur ınsallah
Sıvıc yok sureklı doner tren hareket ettıren mekanızma gıbı dusun
Kamıl bey kpoasıte bastan 7 sıra dusundum bur sıra 6 yumurta aluyodu saklama kabına uyarlayacagıum ıcın kısıtlama yaptım 6 sıra 5 yumurta koyuluyyo 30 yumurta kapasıtelı buyutmk mumkun bana kafi sımdılık cevırme koılunu daha ayarlayamadım
Vıdıo paylasacaktım olmadı baslangıcta 7 sıra 6adet alıyordu saklama kabına sıgmadı kısaltma yaptm 6 sıra oldu sıraya yumurta buyuklugune gre 5 yada 4 adet alıyor el emegı baska dıye dusunuyrum acele etme daha guzel yaparsn
(02-20-2014, Saat: 02:12 PM)Salih AKTOP Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Motor mıkro dalga fırrını alt tepsı cevırme motoru eskı para vermedm sıvıc yok sureklkı donuyor
ÇALIŞMA ŞEKLİNİ videoda görebılseydık güzel olrdu yapmak isteyenler yararlanırdı