Görüntüleri düzenledim yeni görüntü çektikçe sizlerle baylaşacam saygılar.
Konu Bilgileri |
Konu: Kümesim ve Bahçem | Yazar: Hemid ÖZTURNA | ||
Okunma: 31813 | Yorum: 83 | |||
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
Bahçeniz çok güzel derli toplu, ben derli toplu çalışamadığımdan böyle derli toplu bahçelere imreniyorum, bahçede yol olarak döşediğiniz mermerler tehlike yaratabilir küçük bir buzlanmada ya da ıslaklıkta jilet gibi kayar mazallah dikkatli olun bence.
-Gold Brahma
-Lıght Brahma -Blue Brahma - Colombian Blue Brahma -Black Modlet Brahma -Güvercin ahmetodubek@gmail.com
(11-30-2013, Saat: 07:20 PM)Ahmet ÖDÜBEK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bahçeniz çok güzel derli toplu, ben derli toplu çalışamadığımdan böyle derli toplu bahçelere imreniyorum, bahçede yol olarak döşediğiniz mermerler tehlike yaratabilir küçük bir buzlanmada ya da ıslaklıkta jilet gibi kayar mazallah dikkatli olun bence. aralarında oluk var 1 veya 2 tanesi düz diğer yerlerde taş döşeli . nekadar burada kış olmuyor desekte yağmur geldimi, bu bahçe 1 metre süya gömülüyor yağmur geçince 1 damla su kalmıyor, bu didimin toprağıda böyle .sünger gibi suyu emip gidiyor.
Bahçeniz ve kanatlılarınız çok güzel. Aydın, İzmir, Manisa, Muğla.. hep buralarda yaşamak istemişimdir
![]()
(11-30-2013, Saat: 11:18 PM)Mustafa SARPKAYA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bahçeniz ve kanatlılarınız çok güzel. Aydın, İzmir, Manisa, Muğla.. hep buralarda yaşamak istemişimdiriklimi sicak lakin pek ağaç olmayan bir bölge , belediyeler sürekli tasaruf yapıyorlar hizmetyok, hangi yüzyılda yaşıyoruz hala caddemiz toprak yol , yağmur yağdımı 1 metre suya gömülüyoruz , bahçelerimizin yanından dereler akıyor, enerji sorunu bitmek bilmiyor , köyde olsam bukadar kesinti olmaz, vatandaşı bıktırıyorlar burnumuzdan soluyoruz. sürekli düşük dengesiz voltajların gelip gitmesinden dolayı cihazlarımız yanıyor , onca hazine arazileri var sürekli birilerine peşkeş çekilip hemen tapu ayarlanıp binalar dikiliyor, hazine arazileri orman olarak geçiyor, ağaçlandırıp güzelleştireceklerine önce tutuşturup yangın çıkarıyorlar , 1 yıl geçip herkes yangını unutunca ,önüne gelene parselleyip sahiplenmesine imkan sağlıyorlar. Ama şünü söylemeliyimki buraların toprağı çok verimli , okadar verimliki bahçeye bir kuru dal dikin hemen yeşerir kök verir.
Çok güzel bahçeniz var güzel günler geçirmeniz dileğiyle
HEMİD BEY MAAŞALLAH,MAAŞALLAH.
![]()
''İlim şehri ben isem, Ali kapısıdır; Ali den geçmeden bana varılmaz''.
Hz.Muhammet(sav)
Çakmaları keserek tavuklarıma nefes aldırdım, yabanı gibi tavuklarımı yolmuştular ,tavuklarım korkudan gün boyunca follukta saklandıklarını görünce yabani horozlara zaten bıçak bilevliyordum isabet oldu , yatırdım el'fatiha'yı okudum. sonrada kendime afiyetle ziyafet çektim.
Tama yenecek kıvama gelmişler maşallah yağlı yağlı öf diyorum çorbasıda süper olur tam şifalık sapsarı
Ahmetcim doğal olunca biliyorsun böyle oluyor, marketten aldıklarımız zehir , resmen kendimizi zehirliyoruz.
Bahaneler de olmasa kendi yetiştirdiğimiz horozları kesemeyeceğiz en kötü huyunu düşünüp anlık kesecen , sonra dönüş yok zaten
![]()
Afiyet olsun Hemid bey emeğinizin karşılığını almışsınız, horozları nasıl kestiniz öyle boyunları olduğu gibi kafanın üzerinde duruyor gibi geldi bana yele kafanın üzerinde halâ, hayvanı keserken hayvana eziyet etmemek lazım, horoz sakalın altındaki ibiğin bitiminden kesilir.
-Gold Brahma
-Lıght Brahma -Blue Brahma - Colombian Blue Brahma -Black Modlet Brahma -Güvercin ahmetodubek@gmail.com
Maşallah Abi, ortam ve hayvanlar çok güzel. tava da güzel olmuş
![]() ![]()
bahçe güzelmiş biraz daha düzenli kümeslerle harika işler çıkar
![]() kestiklerin neler? bendede iki tavuk var kırma ama yumurtaya başladılar kıyamıyorum kesmeye ![]()
(12-13-2013, Saat: 12:33 PM)Saim KAMİL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bahçe güzelmiş biraz daha düzenli kümeslerle harika işler çıkarKestiklerim günay beyin çakmaların çakması , tavuklara yabani davranıyorlardı. Tavuğun ufacık panik ve ters hareketini gördülermi peşi sıra kovalayıp yakalıyorlardı , sonrada peş peşe tecavuz sahneleri ![]() ![]()
Temizliğe devam ediyoruz
![]() Yılbaşı denkgeldi lakin yılbaşıyla bir alakamyoktur ![]()
Afiyet olsun koyun kolu gibi görünüyor
![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kümesim ve Bahçem Konusu Araçları |
Direk Link |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Paylaş |
|